Filtering by: Mat & Dryck

Ölgäris 2 år
Oct
12
to Oct 13

Ölgäris 2 år

Hipp hurra - Ölgäris fyller 2 år!!! Sveriges största community för ölintresserade kvinnor och ickebinära firar två år med tre dunderkalas. Ett i Stockholm (Lådan), ett i Göteborg (Basque) och ett i Malmö (Grand Öl&Mat). Födelsedagskalasen kommer att flöda med öl, erbjudanden, tävlingar, ballonger och feststämning. Festerna är öppna för alla som tycker att Ölgäris två år borde firas - inte bara kvinnor och ickebinära.

På Grand kommer Ölgäris 2-årskalas att vara en del av efterfesten för Feministisk festival i Malmö!!! Det blir en kväll fylld av power, pepp och Ölgäristårta. För Ölgäris-VIP har vi en särskild del av restaurangen avsatt mellan 17:00 och 19:00.

View Event →
Releasefest: S:t Eriks Grand Brown Ale!
Oct
9
to Oct 10

Releasefest: S:t Eriks Grand Brown Ale!

Grand har fått en egen Brown Ale bryggd av S:t Eriks bryggeri! Det firar vi med fest, musik och glada priser på Brown Ale hela kvällen. Grand Brown Ale är mjuk och len med toner av karamell och choklad och små hintar av lakrits. Färgen är mörkt brun med lätt rödskimrande nyanser. Smoooooth and velvet! Vi får även in lite andra spännande fat från S:t Eriks och sätter samman provarpaketet — tre galopp — öl och tre små matchande rätter

View Event →