Back to All Events

Agusa


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Agusa

Agusa

Agusa spelar långa progressiva kompositioner med tvärflöjt, orgel, trummor, gitarr och bas. Musiken skapas med stor karaktär och musikalitet som för tankarna till 70-talet och det mer fria skapandet med starka teman och mycket improvisation. Episka melodier, långa solon, kompromisslöst groove, med svensk folkmusik som röd tråd och influenser från hela världen. I ryggsäcken har bandet bland annat fem släppta album, två samlingsboxar, spelningar i Europa, intervjuer och recensioner i tidningar som Classic Rock och PROG, samt skivkontrakt i USA. Agusa har skapat sig ett namn inom den progressiva musikvärlden. Välkommen att drömma dig bort för en stund, i ett musikaliskt äventyr.

Fri entré

Earlier Event: August 31
The Witch and The Yazz
Later Event: September 7
Guds Pengar live på Too Cute To Puke