Back to All Events

Pharmacist + No Suits in Miami


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
PHARMACIST

PHARMACIST

Pharmacist presenterade sig själva för världen tidigt 2018 med sin EP "Renaissance". EP:n visade bandets förmåga att skriva substansfyllda och kompromisslösa poplåtar, vilket ledde till ett gäng livespelningar runt om i landet under året samt att de hyllades av Per Sinding-Larsen i hans inslag på SVT Kulturnyheterna om Göteborgs indiescen. Den 22:e februari i år släppte de singeln "You Bore Me Half To Death", som beskrevs av HYMN som "medryckande, skitigt och fullständigt knäckande", och markerade ett nytt sound mer influerat av post-punken. Därefter släpptes den andra singeln "Laceration", som bevisade ytterligare att Pharmacist är ett band som har medicinen för vad du än behöver!

No Suits In Miami

No Suits In Miami

No Suits in Miami är ett popband från Lund som i våras släppte debutalbumet "I Hope That No One Sees Me". Vissa tyckte att albumet var rätt bra, andra tyckte att bandmedlemmarna såg rätt vassa ut på fotboll. Båda de sakerna finns det sanning i även om de faktiskt inte är så bra på fotboll utan kanske är bättre på att spela mesig indiepop.

Fri entré

Earlier Event: September 14
Klubb Beatmaker
Later Event: October 5
1999–2019 Adrian Recordings 20 år