Back to All Events

Nordisk Panorama Film Festival: Zandy - releasefest för “Ivanhoe”


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Zandy

Zandy

“Allting händer dig min Ivanhoe”.

Zandy debuterar med ”Ivanhoe” som handlar om en förlegad gammal saga där den stereotypa hjälten får skuldkänslor och mothugg i ett dumdristigt kärleksdrama. En svensk poplåt som har en ljudbild där bastrumman ekar och en röst som möts upp av en hjärtskärande melodi.

Zandy är lyxigt och sorgligt som Hollywood, dekadent som efterfesten och majestätiskt som drottningen. Efter att ha varit medlem i det svenska elektrokollektivet !Regeringen sedan 2012 gör Zandy äntligen solodebut!

Zandy gör känslig elektronisk NuSoul med djuplodande basfrekvenser, gripande melodier och dansanta svenska texter. Det är inte bara en ny artist. Zandy är ett nytt fenomen. Hen finns både i texterna, musiken och det visuella. 2019 är bara början på en maximal charmoffensiv med en splitterny debut-EP som backas upp av extroverta livekonserter i både i Norge och Sverige.

Zandys singeldebut är producerad av !Regeringen och Matt Joko som har bl.a jobbat med, (Tchad Blake, JOY, Nina Persson, Kristin Amparo, Crystal Waters, Michael Feiner och Panda Da Panda) och ges ut i samarbete med Bob Hunds förlag.

Zandy är den första svenska artisten som ges ut via den creddiga etiketten "Eget Selskap" från Bergen/ Norge.

Fri entré
Konserten sker på restaurangscenen.

Grand Öl&Mat tar endast kort