Back to All Events

Nordisk Panorama Film Festival. Klubb Din Mamma och Mannen


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Klubb Din Mamma och Mannen

I funkens, punkens och den heliga discons namn släpar Din mamma & mannen ett ton vinyler och CD på flakcykel till Grands klubb för att kunna delge gästerna sina starkaste musikaliska argument för framåtrörelse, hedonism och internationalism. Under Nordisk Panorama nöjer de sig inte med ett besök i restaurangens DJ-bås utan fortsätter lördagkvällen i dans-euforins tecken inne i Grand klubblokal. Även denna kväll blir det extra mycket danskt, norskt, finskt och isländskt i högtalarna, baserat på tron att all bra musik hänger ihop och att alla människor får luft av melodier, röster, rytmer, dynamik och kaos. Men framförallt på att Martin & Susanna Theander älskar att se folk mingla, dansa och leva livet förstärkta av ljuva toner.

Liveband från Malmös spännande musikscen kommer även förgylla kvällen i klubben: Coral the Color och Zandy samt DJ-duon Ezplit i restaurangen.

Fri entré