Back to All Events

Releasekonsert: Honeyboy Slim & the Bad Habits


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Agusa

Agusa

Honeyboy Slim and the Bad Habits släppte i somras sin första fullängdare ”Who put the JINX?” På skivan har bandet tagit hjälp av ett antal namnkunniga gästartister och där återfinns bland annat nio nya egna alster och en cover av Sten & Stanleys legendariska instrumentaldänga ”Guns of Bofors”

I Malmö firas skivsläppet med en spelning här på deras favoritställe Grand den 14 september! Med sin ohämmade Rhythm & Blues sprängfylld av energi har bandet i nio års tid rivit syltor i Sverige, Europa och USA. Missa inte detta tillfälle att bli överkörda av en liveakt med rötterna i såväl punken som bluesen och gå eller kryp härifrån med deras färska album.

Klubb Beatmaker tar över dansgolvet efter bandet

Fri entré

Grand Öl & Mat tar endast kortbetalning

Earlier Event: September 14
Klubb Beatmaker
Later Event: September 17
Quiz med Quizmaster Dallas