Back to All Events

Releasefest för Alba Mogensens ‘Hon Den Roliga’

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Alba Mogensen (Copyright/fotograf: Alexander Mahmoud)

Alba Mogensen (Copyright/fotograf: Alexander Mahmoud)

Releasefest för Alba Mogensens debutroman ”Hon den roliga”

Kom och fira att Alba Mogensen romandebuterar med ”Hon den roliga” på Wahlström & Widstrand. Det blir livemusik med Klubbkören, högläsning ur boken och dansgolv med Albas allra bästa danslåtar – aka Despacito och Love on top.

Det är fritt inträde, och det bjuds på dryck till de som kommer tidigt och boken kommer finnas till försäljning på plats. Kom tidigt och haffa en ex!

Om boken:

”Jag heter Joan. Nu dör jag nästan.”

En Volvo med smutsiga rutor tappar greppet om landsvägen och där står nittonåriga Joan. Hon klarar sig från döden med bara centimeter. Efter bilolyckan måste hon ta hand om sin skadade kropp samtidigt som hon tvingas ta ställning till en helt ny identitet: den som överlevare.

Hemma i den sommarvarma lägenheten i Malmö väntar Maccen, Joans bästa vän, han som håller hennes huvud när hon dricker vatten och tar med henne till havet, där man ser Danmark om man kisar. Tillsammans försöker de hitta en riktning i livet.

"Hon den roliga" är en roman om kroppens minne, hjärnans mekanismer och om hur mycket sorg en vänskap tål.

Läs mer på förlagets hemsida

Fri entré

Grand tar endast kortbetalning

Earlier Event: August 17
Klubb DIE MAUER