Back to All Events

Klubb Kitchener Road - Live Napoleon Solo (DK)


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Napoleon Solo (DK)

Napoleon Solo (DK)

Finalen för firandet av filmen Quadrophenia! Vi bjuder på maxat modsparty med dj:sen Joakim Holmberg (STHLM) och Dag Johansson (BEL) samt Olof Fransson (M-Ö) och Sebastian Nilsson (M-Ö). "All things mod" är det som bjuds på från skivbåset. Soul, ska, hammond-jazz, freakbeat, original rnb, modspop, boogaloo etc. Listan kan göras lång på vad som kan komma ut ur högtalarna denna kväll. Men sak är säker det blir party med ruter i.

Fri entré före midnatt i mån av plats sedan 50kr. Grand Öl & Mat tar endast kort.
OBS! Har man festivalsarmbandet så kommer man in gratis efter 00.00. Se särskild info/event på Facebook.

Live med Napoleon Solo.

Som en extra treat bjuder vi på live med Napoleon Solo från Danmark.

Napoleon Solo är ett legendarisk skaband som började när 8 grabbar träffades sommaren 1984. Kort tid därefter stod dom på scen med en utgångspunkt från two-tone.jamakansk skamusik och amerikansk soulmusik. Dom fick fort en trofast fanskara. Då Napoleon Solo är ett av Danmarks äldsta och bästa skaband visas genom att man bara två år senare spelade sin förstakonsert utanför Danmark. Fram till 1991 hade man ett fullt schema med live konserter i Tyskland och England. 1988 spelade bandet på London international ska festival samtidigt som man gav ut en ep How to steal the world. Man fick då också av den välkända musiktidningen New Musical Express betyget ett av de tio bästa ska-banden i världen. 1999 upplöstes Napoleon Solo första gången men man fick nytt liv 2009 när man uppträdde på Copenhagen ska convention då man lyckats att få ihop alla band medlemmarna igen. Sedan dess har man spelat en hel massa konserter och spelat in ett album och givit ut ett samlings album med demolåtar 84/85 och en singel. Det är med stor respekt och stolthet vi välkommnar Napoleon Solo på deras 35-jubileum som band till Malmö och festen Qudrophenia 40, let the good times roll. Vill du förbereda dig för konserten så checka disc i urval här under

Napoleon Solo är:

Sören Ole Christensen - (sång), Jasper Holst Jörgensen - (sång/gitarr), Sonny Henry Rasmussen - (gitarr,) Paol Siersbäck - (bas), Jens Wennecke - (Trummor), Jacob Palitz - (orgel), René Dreyer - (Gitarr), Jack Rothe - (alt- och tenor sax), Hans Nybo (tenor och baryton sax)

Earlier Event: July 5
Skuldpadda + Joe & The Anchor
Later Event: July 12
Inflight Entertainment