Back to All Events

Skuldpadda

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Skuldpadda Ivy

Skuldpadda Ivy

Grand välkomnar Skuldpadda!

Skuldpaddas musik är en hyllning till rockens giftermål med kraut och mjuk pop, som både attackerar och smeker på samma gång. De visar att det går att göra indierocken på ett sätt som känns 2019, oavsett mässande om rockbandens utdöd.

Bandet har en produktionstakt som gränsar till manisk, sedan EP:n 2017 har de gjort tillräckligt material för nästan 3 skivor till och har inga planer på att stanna upp. Skivan ”Little Islands” blir deras första fullängdare, som handlar helt och hållet om de slutna gruppernas eufori. Att hitta sammanhang och öar som hotas att dränkas (av marknaden, ekonomin och datorernas triumf över gitarrerna) men stånga sig blodig tills varenda övervintrat indiekid har fattat hypen.

Fri entré före midnatt i mån av plats sedan 50kr. Grand tar endast kort.

Earlier Event: June 8
Dansa, Fastän
Later Event: August 24
United Souls