Back to All Events

Kvinnliga Situationen & Mandy Rich


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Mandy Rich

Mandy Rich

Mandy Rich är låtskrivaren och artisten som krossar macho, cis- och heteronormer inom svenska hiphopscenen! Hon skriver texter om att vara ärlig mot sig själv, om sin uppväxt i Skarpnäck och om queercommunityt. Följ henne på Mandy Rich!

Kvinnliga Situationen

Kvinnliga Situationen

KVINNLIGA SITUATIONEN är ett hiphop-kollektiv som agerar från hjärtat, både på och utanför scen. De rivstartade med sitt första gig i Stockholm i februari 2015. Sedan dess har de spelat över hela landet, från Malmö till Kiruna och även tagit sig till Danmark och Finland.

Crewet har varit warm-up till bland annat Syster Sol, Partiet, Labyrint och Ken Ring. Kvinnliga Situationen har även spelat med Musiker Mot Rasisms liveband; Live För Mångfald!. Utöver workshops och spelningar genomförde de sommaren 2016 projektet Life of Borders; ett samarbete med Malmö Stad och tre ensamkommande musiker. I april 2017 vann Kvinnliga Situationen pris för bästa musik på Pixel Skånes Filmfestival.

Under hösten 2017 spenderade de mycket tid i studion och i oktober släppte de sin första singel “Illusionen”

Sedan dess har de gett ut mer musik i olika konstellationer och mer är påväg! De är ett maxat och mångsidigt crew med bas i Malmö, med rötter som sträcker sig från Sverige till Finland till Indien till Tanzania.

Kvinnliga Situationen on Facebook:

Kvinnliga Situationen on Instagram:

Kvinnliga Situationen on Spotify:

Kvinnliga Situationen on YouTube:

Mandy Rich

Mandy Rich

Mer info om Mandy Rick inom kort…

Grand Canaria - Sommar på Grand Öl & Mat!
Vi håller öppet onsdag till lördag hela sommaren. Grillmeny, härligt häng på balkongen, cocktails, konserter, klubbar, kultur och festligheter!

Earlier Event: July 13
Carlos Atlantis
Later Event: July 19
The Witch and The Yazz