Back to All Events

Carlos Atlantis


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Carlos Atlantis

Carlos Atlantis

Har du lätt för att minnas? Det har inte Carlos Atlantis. Men med en en stark rytmisk drivkraft och en outsinlig energi återskapar bandet ändå stämningar från utopiska drömmar i okända landskap. Och Haninge. Skeva kontrapunktiska gitarrer och texter som rör sig i ett växelspel mellan det sakrala-finstämda respektive det absurda-neurotiska är ytterligare kännetecken för gruppen. Musiken har beskrivits som en obesvarad kärlek till Björn Skifs men mer uttalade musikaliska influenser finns i band som Grizzly Bear, Talking Heads och Pixies.

Grand Canaria - Sommar på Grand Öl & Mat!
Vi håller öppet onsdag till lördag hela sommaren. Grillmeny, härligt häng på balkongen, cocktails, konserter, klubbar, kultur och festligheter!

Earlier Event: July 13
The Cuff Linky Club
Later Event: July 19
Kvinnliga Situationen & Mandy Rich