Back to All Events

Releasekonsert: Hellskotta

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
HELLSKOTTA.jpg

Välkomna att fira releasen av Hellskottas tredje album Badibado! Efter 7 år och många spelningar runt om i Sverige och fulla hus på klubbar som B-flat och Birdland i Tyskland så har Hellskotta blivit ett sammansvetsat liveband som vågar ta ut svängarna och bjuder in publiken.

Sofi Hellborg - Saxofoner
Erik Skott - Gitarr
Göran Abelli - Trombon
David Carlsson - Bas
Andreas Baw - Trummor

Hellskottas musik är energisk, utåtriktad och pulserande men har samtidigt plats för lugna öppna partier, inslag av elektroniska texturer och det rytmiskt utmanande. Vår musik hämtar inspiration från när och fjärran, bland annat från funk, experimentell beat-jazz, afro-beat och jazz.

Fri entré. Grand tar endast kort.

Earlier Event: June 7
The Witch and The Yazz
Later Event: June 8
Dansa, Fastän