Back to All Events

Mundane Experience + Sticky Heat


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Papills

Papills

Mundane Experience är en hip-hop grupp från Lund bestående av fyra medlemmar: Samuel M. Arfwedson, Jonathan Lundborg och bröderna Zachary Croall och Chance Croall. De har gjort musik tillsammans i ungefär 1,5 år men detta år har gruppen gett sig ut och börjat spela live, vilket bland annat har lett till en 2:a plats i Livekarusellens distriktsfestival Skåne/Blekinge. Soundet kan beskrivas som alternativ hip-hop med ett svängigt, oldschool och delvis jazzigt sound.

Fredagen den 17:e Maj så släpps EP:n "Aqua Tour" och lördagen den 25:e så släpps singeln "Fishes Pt. I" på Spotify.

Sticky Heat är ett ungt och hungrigt band som just nu uppmärksammas på Helsingborgs musikscen! Husband på nattklubben/rockklubben PL13. Sticky Heat spelar funkig, melodiös rock med inslag av hiphop och soul. Vi har höga ambitioner och vårt mål är att få ut vår musik till en stor publik.

Grand Canaria - Sommar på Grand Öl & Mat!
Vi håller öppet onsdag till lördag hela sommaren. Grillmeny, härligt häng på balkongen, cocktails, konserter, klubbar, kultur och festligheter!

Earlier Event: June 28
Be My Lover