Back to All Events

Jättedam

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Jättedam

Jättedam

Jättedam spelar musik utifrån många influenser och beskrivs ibland som nyprogg och ibland som progressiv rock med popmelodier och psykedeliska inslag.

Det är ett levande band i ständig förändring och ett liveframträdande är sällan det andra likt. För det mesta kommer musiken till dem genom många timmars jamsessioner. Det börjar vanligtvis i ett groove eller melodi, där jammen kanske stapplar fram på lite småfunkiga barnsben, för att sedan kliva in i en rocknroll-präglad psykedelisk pubertet och sedan förhoppningsvis mogna till något coolt. Helst ska musiken framkalla en ström av känslor som drar för verklighetens gardiner och lyser upp ens inre skrymslen.

Det är svårt att säkerställa någon självklar estetisk vision av musiken då den är ständigt flyende och svår att naila ned på kanvas, men förhoppningsvis lämnar den någon form av unik bild inbränd på lyssnarens hornhinna.

https://open.spotify.com/artist/7vE0PbobQfMaV3RJvvXhdq?si=7c_MhpXlQHOQpLhwz-iJ8g

Grand Canaria - Sommar på Grand Öl & Mat!
Vi håller öppet onsdag till lördag hela sommaren. Grillmeny, härligt häng på balkongen, cocktails, konserter, klubbar, kultur och festligheter!

Earlier Event: June 28
Utställning - Karl Gustafsson
Later Event: June 28
Be My Lover