Back to All Events

Svenska Mästerskapen i Poetry Slam: Efterfest med Daniel (No Time For Us/Too Cute To Puke) och Club Nouveau


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Svenska mästerskapen i poetry slam kommer till Malmö, Babel och Grand Öl och Mat mer specifikt. Under fyra dagar kommer Sveriges just bästa scenpoeter att göra upp om vem som blir svensk mästare i scen poesi. Efter varje kväll har vi såklart efterfest!

I klubben: Daniel som ligger bakom No Time For Us och Too Cute To Puke går all-in med indie, punk och pop anthems! Vänta dig Håkan till Hurula, Chvches till Cure, Maggio till My Chemical Romance. Robyn till Rihanna. pepplista: Spotify

I restaurangen: Club Nouveau är ett legendariskt diskotek som kanske aldrig har funnits. Det är en arketyp för det perfekta discot, en plats där natten aldrig tar slut, där basrytmer avlöser varandra i en ändlös och sömlös taktmix, där laserstrålar skjuter hål i en ogenomtränglig rökmaskinsdimma, där en evig extas pulserar genom ett för alltid fullpackat dansgolv.

Club Nouveau är eurobeat och eurodance, Hi-nrg och italo, innerstadsfunk och electro, spacedisco och synthpop.

Fri entré före midnatt i mån av plats sedan 100kr inkl garderob

I Ord På Scen värnar vi om att ha en öppen scen där alla som vill ska få scentid. Oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, identitet, ålder, religon, politik eller språk så ska en känna sig välkommen och trygg. Alla som vill ska kunna få en chans att utrycka sig på våran scen. Vi tar starkt avstånd från sexism, rasism, homofobi, funkofobi, transfobi och all form av diskriminering.

Våran ambition är att alla ska känna sig välkomna att besöka och delta i våra arrangemang.

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö, Kulturrådet, Svenska Akademien, Babel och Grand Öl&Mat