Back to All Events

Svenska Mästerskapen i Poetry Slam: Efterfest med Krossade Hjärtans Klubb


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Svenska mästerskapen i poetry slam kommer till Malmö, Babel och Grand Öl och Mat mer specifikt. Under fyra dagar kommer Sveriges just bästa scenpoeter att göra upp om vem som blir svensk mästare i scen poesi. Efter varje kväll har vi såklart efterfest!

22:00 Live: Baditudes punkveteranerna från Eskilstuna

I restaurangen 22:00 Krossade Hjärtans Klubb.

Conrad Luckett och Maria Maunsbach, hjärnorna bakom Första och Sista Daten och gedigna slamrävar klickade för första gången för herrans massa år sen i ett nedsläckt kök på en folkhögskola med en box rött där de tillsammans sjöng med till Mauro Scoccos - Till dom Ensamma.

Tillsammans är de Malmös gladaste deppon som mer än gärna delar med sig av det där härligt svulstiga som har med det största av allt att göra - nämligen kärleken.

Det kommer att spelas de stora balladerna, de gömda små vackra örhängena och de där fantastiska kärlekslåtarna. Kom och sjung med oss. Bjud upp en främling på en spontan tryckare. Ta med din tinderdate eller ditt livs kärlek och ha en otroligt härlig kväll.

Fri entré, efter 22:00 18 år.

I Ord På Scen värnar vi om att ha en öppen scen där alla som vill ska få scentid. Oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, identitet, ålder, religon, politik eller språk så ska en känna sig välkommen och trygg. Alla som vill ska kunna få en chans att utrycka sig på våran scen. Vi tar starkt avstånd från sexism, rasism, homofobi, funkofobi, transfobi och all form av diskriminering.

Våran ambition är att alla ska känna sig välkomna att besöka och delta i våra arrangemang.

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö, Kulturrådet, Svenska Akademien, Babel och Grand Öl&Mat