Back to All Events

Svenska Mästerskapen i Poetry Slam: Efterfest med Herr Hoffert


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Svenska mästerskapen i poetry slam kommer till Malmö, Babel och Grand Öl och Mat mer specifikt. Under fyra dagar kommer Sveriges just bästa scenpoeter att göra upp om vem som blir svensk mästare i scen poesi. Efter varje kväll har vi såklart efterfest!

Herr Hoffert bjuder denna kväll med er på en musikalisk djupdykning med huvudet först in i 60- och 70-talets blandning av folkrock, det gammeldags ockulta samt en och annan topplistelåt med smak från förr. Han garanterar därmed god stämning

FÖRKÖP: Fritt inträde
I DÖRREN: Fritt inträde
ÅLDER: 13 år fram till kl. 22, därefter 18 år

I Ord På Scen värnar vi om att ha en öppen scen där alla som vill ska få scentid. Oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, identitet, ålder, religon, politik eller språk så ska en känna sig välkommen och trygg. Alla som vill ska kunna få en chans att utrycka sig på våran scen. Vi tar starkt avstånd från sexism, rasism, homofobi, funkofobi, transfobi och all form av diskriminering.

Våran ambition är att alla ska känna sig välkomna att besöka och delta i våra arrangemang.

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö, Kulturrådet, Svenska Akademien, Babel och Grand Öl&Mat