Back to All Events

Sista bossen live hos Klubb Din mamma & mannen på Grand


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Mysteriet med debutplattan som försvann i molnet närmar sig äntligen en lösning. Sista bossens ”Se upp för…” återutges och detta firar de och vi högt och snabbt livs levande med svettband och genuin knastrock. Före och efter konserten väsnas Martin & Susanna Theander vid skivspelarna som Din mamma & mannen i funkens, punkens och den heliga discons namn. Välkommen till sommarens definitiva inspark på Grand.

Sista Bossen

Sista Bossen

Sista Bossen:

Hej allihopa!

2016 släppte vi i Sista Bossen vårt första album "Se upp för...". Albumet kom dock att försvinna från internet någon gång runt 2017 och ibland har folk frågat oss vad som blev av skivan. Efter månader av prokrastinering, filosofiska diskussioner om vad internet är, förvirring och killgissningar har vi hittat ett sätt att ge tillbaka plattan till internet! Denna seger över molnets obegripliga mysterium vill vi fira tillsammans med

er - våra dedikerade fans, vänner, och ni stackare som bara råkade vara på fel plats vid fel tillfälle.

Sista Bossen spelar skumpunk, knastrock och kalasgrunga vilket bara är några ord tills man har upplevt det själv. Recensenter har brottats med ambivalensen att antingen likna Sista Bossen vid Honningbarna, Bob Hund, Kal P. Dal eller att säga att Sista Bossen gör sin egen grej. En del har suckat och sagt att det bara är skrik och skrål, några stycken har ryckt på axlarna och resten har beskådat spektaklet med en skräckblandad förtjusning. En sak är säker iallafall, det går snabbt som tusan och låter högt som bara den. Ta med en näsduk och ett svettband.

din mamma o mannen.jpg

Din mamma & mannen
Din mamma och mannen hävdar i funkens, punkens och den heliga discons namn: vänd de tvärsäkra mörkermännen ryggen och bejaka Greta, livet, ljuset. Eller bara håll flabben och dansa. De kommer direkt från franska rivieran till Grand på flakcykel lastad med ett ton vinyler och CD, för att delge vilsna själar världens starkaste musikaliska argument för tolerans, hedonism och internationalism. Och då öppnar sig en salig ljudröra av Drake, Edith Piaf, Nile Rodgers, Saint Vincent, Beatles, Christine & the Queens, The Specials, Janelle Monáe, Artie Shaw, Kate Bush, Tame Impala, Etta James, Earth, Wind & Fire, Grace Jones, Led Zeppelin, Beyoncé, Stooges, Blondie, George Clinton, Chaka Khan och Depeche Mode. För att all bra musik hänger ihop. För att människor får syre av melodier, rytmer, dynamik och kaos. Men framförallt för att Martin & Susanna Theander älskar att se folk dansa. Välkommen till deras golv och är du på Facebook besök dem i Din Mamma och Mannen-gruppen.

Fri entré före midnatt i mån av plats sedan 100kr inklusive garderob
Grand tar endast kort.