Back to All Events

Releasefest: Oliva Bergdahl + Poetry Slam

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Matiss Silins

Olivia Bergdahl kommer ner till Malmö för att ha en releasefest för sin sonettkrans. Och vi i Ord På Scen fyller ut med att ha ett genrep för poeterna som ska representera Malmö under Svenska Mästerskapen i Poetry Slam som kommer att ske i Malmö 29 maj - 1 juni.

Att konstruera en sonett är ett komplicerat poetiskt arbete med strikta regler kring rimflätning och takt. Att konstruera en sonettkrans 15 sonetter där den avslutande mästarsonetten består av första raden i var och en av de 14 andra, samt att slutraden i varje enskild sonett också inleder den efterföljande är i princip omöjligt. Ändå är det vad Olivia Bergdahl gjort.

Fri entré

Grand tar endast kort