Back to All Events

Venkiah - I Just Can’t. Exklusiv konsert med singelsläpp


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Venkiah

Venkiah

Nu är jag redo. Jag har kämpat hela mitt liv mot detta ögonblick. Min barndom i London. Mitt splittrade påbrå. Mina första band. Som medmusiker. Som sångare. På väldiga scener. På futtiga hotellbarer. Med stora artister, med små. Sjungades för full hals eller spelandes introverta jazzsolon. Oräkneliga projekt och samarbeten. Min naivitet, min envishet. Min tankar och känslor. Allt det leder fram till nu.

Detta är min musik.

Malmöbaserade sångaren, låtskrivaren och keyboardisten John Venkiah har tillbringat de senaste åren på scener med allt från världsstjärnor till symfoniorkesterar. VENKIAH är resultatet av hans kontinuerliga och villkorslösa kärlek för soul och RnB; hårt svängande rytmer och tjocka mattor av sångstämmor smaksätter en symbios av harmoni och melodi som utgör Venkiahs fundament.

Venkiahs debutsingel ”I Just Can’t” speglar de djupaste känslorna för en viss speciell person som han aldrig trodde var möjliga.

I samband med singelsläppet släpps även en musikvideo producerad av omtalade Mohave Media. Och så gör vi såklart en exklusiv releasespelning på självaste Grand Öl & Mat där ni får, förutom singeln, höra flera osläppta alstrer. Kanske får vi finbesök av en speciell gäst!

På scen:

John Venkiah - Sång, Klaviatur
Joakim Svensson - Gitarr
Måns Persson - Gitarr
Oscar Johansson - Klaviatur
Ale William Sjöström - Elbas
Rasmus Svensson - Trummor

På scen ca 22:00

Fri entré

Grand tar endast kortbetalning