Back to All Events

Klubb Körsbärsbomb pres. Spader Kung


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Klubb Körsbärsbomb logo logga.png

Körsbärsbomb är feministisk klubb och DJ-trio som består av Ebba, Ida och Sol. Körsbärsbomb är en klubb där kvinnofrontad musik får ta plats, både live och i skivspelarna. De spelar hits i alla dess genrer, men hjärtana slår extra starkt för indiepop och rock. Lovar dans, fest, svett och tårar.

Spader Kung

Spader Kung

Spader Kung
Malmös lokala punks och förmodligen sveriges ledsnaste punkband är tillbaka på Grand för att återigen påminna dig om hur kasst allting är: livet, världen, kärleken - you name it. Våren är på intågande men i själen råder evig vinter!!!

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr

Grand tar endast kort.

Tidigare utannonserade Mary Annes Polar Rig måste tyvärr ställa in pga sjukdom men vi hoppas kunna flytta konserten till ett nytt datum. Julia Rakel spelar såklart och Klubb Körsbärsbomb smäller av sina bästa låtar på dansgolvet!

Earlier Event: April 13
United Souls