Back to All Events

Klubb Riksknas


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Klubb Riksknas är ett hopkok av soul, trap, rnb och disco, där det finns en stor chans att du kommer höra Whitney Houston - How Will I Know samma kväll som du hör Cardi B's "Money" eller kanske t.o.m. Waiting For Tonight av J. Lo. Det blir helt enkelt RIKSKNAS.

Musik ni kan vänta er att höra på Klubb Riksknas: David Bowie, Iggy Pop, Fleetwood Mac, Z.E, Sister Sledge, Fleetwood Mac, Tina Turner, Cardi B, James Brown, Destiny's Child, Aretha Franklin, Usher, Imenella, Chic, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Madonna, Drake, Rihanna…

I loungen följer vi med Lillan & Frallan tillbaka i tiden när blues, soul och jazz var tidens melodi. Det blir låtar om män som lider och har det svårt. Kvinnor som struntar i vilket! Hjärtan som går i kras, kroppar som längtar, underbara äventyr och oövervägda beslut! Tappa förståndet, skammen eller plånboken men aldrig lusten att dansa!

Fri entré före midnatt, sedan 100kr inkl. garderob

Later Event: April 13
United Souls