Back to All Events

Klubb Beatmaker: Guest-DJ Ash Pederick (AU)


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Beatmaker 2019 insta NY.jpg

Klubb Beatmaker levererar en groovy mix på vinyl. Soul, funk, garage, beat, girl groups och några stänk av ska, rocknroll och boogaloo från 50- 60- och 70-talet. Allt noga utvalt av dj-paret Kubista & Ercolino.

Klubb Beatmaker presenterar stolt vårens andra gäst, the man, the myth Ash Pederick, Australiens grymmaste dj som redan tagit Köpenhamn med storm. Han är en av grundarna bakom Europas nya favoritfestival Copenhagen Soul weekender, han kickstartade heta Köpenhamnsklubbarna Absalon got soul och Moonshine och har gjort succé på klubbar runt om i Europa som Pacemaker (Sthlm), Hitchhike (Hamburg), Berlin, England. Vi lovar en riktigt, riktigt vild natt på Grands dansgolv. Och du blir riktigt, riktigt ledsen om du missar detta.

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.

Later Event: March 9
Banda Lunda