Back to All Events

Too Cute To Puke. Live: KÅRP


  • Grand Öl & Mat 17K Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
KÅRP

KÅRP

Slayers, Soul Sisters & Riot Grrrls! Välkomna in till Too Cute To Pukes tjejfrontade dansparty med indie, post-punk, new wave, soul och riot grrrl! Kom och dansa och skrik dig hes till 100% tjejfrontad musik. Du kommer aldrig få höra en snubbe på sång på Too Cute To Puke!

LIVE: KÅRP från Göteborg, presenterade sig med singeln "Therapist^2" i Oktober 2017. Snabbt nådde bandets första singel en rad inflytelserika listor och benämningar i både svensk och utländsk media. Både Svenska och Norska P3 har tagit emot bandet med kärlek. Våren 2018 spelade bandet även på "P3 Älskar" i Göteborg.

Jämförelser med Svenska storheter som The Knife, Lykke Li och Grimes bla. Fina benämningar, men KÅRP står för något helt eget och soundet är unikt.

2019 är året då KÅRPen lyfter ytterligare. Bla GP.se benämner bandet i "Tio artister du inte får missa i 2019" och Popmani.se i "Att hålla ögonen på i 2019". Nyligen blev bandet även nominerade till årets nykomling på Manifestgalan 2019.

Nu tar KÅRP med sig XXX-antal Akriv X VH:S-filmer och gör en rad stopp på Svensk mark under våren 2019.

Instagram

På scen cirka 22:30

Collages4.jpg

Slayers, Soul Sisters & Riot Grrrls! Välkomna in till Too Cute To Pukes tjejfrontade dansparty med indie, post-punk, new wave, soul och riot grrrl! Kom och dansa och skrik dig hes till 100% tjejfrontad musik. Du kommer aldrig få höra en snubbe på sång på Too Cute To Puke! 

Följ: Too Cute To Puke (sida)
Musiktips: Too Cute To Puke (grupp)
Nyhetsbrev: http://eepurl.com/dvJm71
Instagram: @toocutetopukeclub

Too Cute To Puke gillar Bikini Kill, Veronica Maggio, Diana Ross, Sleater-Kinney, Hole, B-52’s, Blondie, Pixies, Bow Wow Wow, Fontella Bass, Martha & the Vandellas, Team Dresch, Makthaverskan, Katohjärta, the Slits, Madonna, Le Tigre, M.I.A., Peaches, Dolly Parton, Siouxsie and the Banshees, Sonic Youth, Helen Love, the Donnas, Wanda Jackson, Shangri-Las, Säkert!, Heavenly, Aretha Franklin, Au Pairs, Kate Bush, Sterelolab, Elastica, PJ Harvey, Velvet Underground, The Sugarcubes, Girls At Our Best, Kenickie, Marine Girls, Twa Toots, the Knife, Lily Allen, Nina Simone, Kate Nash, Crass, Lill-Babs, X Ray Spex etc!

Too Cute To Puke spelar sedan 2011 endast flickskrammel. Vi spelar allt från nävarna-i-luften indiepopare, post-punkiga art school queer punx samt girls-to-the-front Riot Grrrls och tuggummipop från tjejerna i tracksuits i rökrutan till sextiotalets stentuffa girl-groups som sjöng om bilolyckor och knivslagsmål, själfulla Motown och Northern Soul sångerskor och knivskarpa Yé-Yé fransyskor med minst lika skarpa luggar. Från låtar du aldrig hört—som kommer att rädda ditt liv—till legendariska hits. 


Kl. 22:00–03:00
Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information vänligen läs om.

Earlier Event: March 23
Lounge-DJ Herr Hofferts Tidsmaskin
Later Event: March 26
Quiz med Quizmaster Dallas