Back to All Events

Klubb Ode To Joy med Lizette Lizette och Djs Be My Lover


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Ända sedan Lizette Lizette gav ut debutskivan”Queerbody” 2017 har hon förtrollat klubbpubliken runt om i Europa. Sitt svala men tunga sound är verkligen som hon själv uttrycker det: - ”som Enya går på Berghain” . Denna konsert blir en stor omtumlande fest. Efteråt välkomnar vi Linn och Josefa från ”Be My Lover” för riktiga magiska beats.

Den icke-binära artisten Lizette Lizette har sedan debutskivan ”Queerbody” 2017 haft en stadigt växande fanbase både i Sverige, Tyskland och USA. Nu i februari släppte hon så sitt andra album ”NON”. "Sensuell, skön klubbmusik" sammanfattade Fredrik Strage sin hyllning i TV4s Nyhetsmorgon och drog paradeller till både Madonna och 80-talets gayvärld i New York.

Live är det en upplevelse i sig, nyskapande projektioner delar scen med vouge-dansare och tar med fansen på en riktig resa.

DJ’s i loungen och inne I klubben:

▶ Be My Lover:

Linn och Josefa kör allt det goda som kom från dem gångna årtionden. Allt det dekadenta som spelades och allt det roliga det medföljde. Det blir svettigt, sexigt, hetsigt och jävligt roligt!!!

Med kyssar som smakar hallon,

▶ Martin Axen & Jepson som bjuder upp till glädje och dans. Med rock ’n’ soul, funky beats, ballroom glam och glitz'n blitz.

▶ Badhuspojkarna Anders & Jörgen kör bluesrökare, whiskeydränkt rock & swing samt 60-tals smuts från garaget. Och som grädde på det indolenta moset serveras även surf och eklektisk voodoosoul.

Fri entré före midnatt sedan 100kr inkl. garderob

Earlier Event: March 1
Lounge-DJ Herr Hofferts Tidsmaskin
Later Event: March 5
Klubb Krinolin - The last supper