Back to All Events

Nya Carnegiebryggeriet x Ölgäris (Förbokning krävs)

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Nya Carnegiebryggeriet x Ölgäris på Grand Öl&Mat.jpg

Facebookgruppen Ölgäris skapades hösten 2017 för att ge kvinnor- och ickebinära ett forum att inspirera varandra till att våga ta plats, synas och höras i ölsammanhang och gjorde snabbt succé I samma veva, helt ovetandes om varandra, började Lise Ljungman hålla i ölprovningar endast för tjejer och icke-binära på Nya Carnegiebryggeriet i Stockholm. Nu möts vägarna under en ölprovning på Grand Öl&Mat!

Sedan januari 2019 ingår Lise Ljungman i arbetsgruppen som ska ta Ölgäris vidare till nästa steg – en förening! Nu kommer hon till Malmö och Grand Öl&Mat för att berätta mer om planerna under en ölprovning – endast för kvinnor och ickebinära. Till ölprovningen tar hon bland annat med sig sällsynta öl från Nya Carnegiebryggeriet. Ölprovningen är bred och passar ölkonnässörer likaväl som nybörjare! Som kvinna i branschen brinner hon för att göra den mer inkluderande och hållit i många separatistiska provningar för att öka jämställdheten i ölvärlden.

!BOKA PLATS!

Till ölprovningen behövs det en föranmälan så att vi vet hur många vi blir. Pris per person är 250 kr och då ingår ölprovning, presentation av Ölgäris 2.0 och världens mysigaste häng såklart!!! Anmälan görs till olprovning@ncb.se

💕 VÅGA KOM SJÄLV 💕

Som alltid, våga kom själv på Ölgäris evenemang. Det är det många som gör och vi tar hand om varandra.