Back to All Events

Believe! Soulful sounds from the past and the present. Live: Oscar - Soul Experience


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Believe flyer 15 mars.jpg

Live kl 22.30 OSCAR - Soul Experience
Djs Johan & Rasmus
Visuals: Kristian Nihlén

Soulklubben believe! är tillbaka på Grand fredagen den 15 mars. Vi är väldigt glada över att köra denna kväll tillsammans med grymma OSCAR Soul Experience som är ett soulband från Stockholm. Bandet leds av sångaren Oscar Ögren och vill musikaliskt anknyta till giganter som Al Green, Bill Withers, Prince och D’Angelo.

Oscar Soul Experience

Oscar Soul Experience

OSCAR - Soul Experience har turnerat i Sverige och utomlands – bland annat i Kina – och spelat in musik i Durango-studion tillsammans med Andreas Dahlbäck och den svenska soullegendaren Eric Gadd. 2019 kommer att bli ett stort år för bandet med albuminspelning i USA med procucenterna Brady Blade och Joe Michaels.

Före och efter bandet kör vi en mix av musiken vi älskar: ny och gammal soul, funk, disco, latin and beyond. Kristian Nihlén gör visuals. Kom! Tillsammas blir det en kväll i soulens tecken. Vi ses på dansgolvet!

Fri entré före midnatt i mån av plats sedan 100kr inklusive garderob