Back to All Events

Klubb Körsbärsbomb, live Indiekid Aurelia


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Indiekid Aurelia

Indiekid Aurelia

Körsbärsbomb är feministisk klubb och DJ-trio som består av Ebba, Ida och Sol. Körsbärsbomb är en klubb där kvinnofrontad musik får ta plats, både live och i skivspelarna. De spelar hits i alla dess genrer, men hjärtana slår extra starkt för indiepop och rock. Lovar dans, fest, svett och tårar.

Indiekid Aurelia har genom föreningen av postrock och indiepop hittat hem med sitt sound. Trion kanaliserar Umeås mörka atmosfär i gripande texter och kontrasterande melodier som gärna sätter sig i hjärnan. Från att länge varit ett uppskattat liveband med en snabbt växande publik har nu bandet släppt sitt efterlängtade debutalbum Meteorologen. Skivan har blivit väl mottagen av publiken och beskrivs bl.a. av HYMN såhär: “Låtar fyllda med poetiska känslouttryck och melankoliska tongångar, med lika delar gitarrpop som postrock.”

Här kan ni lyssna på Meteorologen:

I loungen hittar vi Modern Love - soul, boogie, disco, rareties

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr

Grand tar endast kort.

Earlier Event: February 9
Modern Love
Later Event: February 12
Quiz med Quizmaster Dallas