Back to All Events

Klubb Krinolin - David Huang och Filip Draglund


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
David Huang och Filip Draglund

David Huang och Filip Draglund

Duon HuangDraglund har de senaste åren kunnat höras runt om i Sverige och Europa, både var för sig men allra helst tillsammans. De älskar likt Krinolin att ta ut musiken ur konsertsalarna och in på oväntade platser, inte minst pianisten David Huang som efter vinsten i Solistpriset varit en drivande kraft bakom både FörstaParkett och Festivalen Gränslandet. Filip Draglund har efter studier för trumpetgiganten Håkan Hardenberger och vinster i bl.a Ljungrenska tävlingen framträtt som solist med Sveriges främsta orkestrar men även njutit lika mycket av att sitta i dem. Denna kväll ägnas åt det de tycker är det bästa ur den mer etablerade repertoiren för trumpet och piano. Vi kommer få höra musik av bl.a. Enescu, Glazunov och varför inte lite Piazzolla.

Fritt inträde innan kl. 20:00, därefter 100 kr, student 50 kr.

Krinolin Kammarmusikklubben är ett nytt rum för konstmusik! Konserterna bjuder på klassisk musik i ett intimt format med en öppen och lättsam stämning där alla känner sig bekväma att delta och inga oskrivna regler finns. Drick något gott i baren eller ät en matbit från Grands fantastiska kök och känn dig som hemma i Malmös vardagsrum fyllt med levande klassisk musik.

Krinolin drivs med stöd av Musik i Syd, Grand öl&mat, Malmö Stad, Musikverket, Kulturrådet, Sten K Johnssons stiftelse, Crafoordska Stiftelsen, Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och Sparbanksstiftelsen Finn.

Grand tar endast kort

Earlier Event: February 2
Live jazz med Monk You Up