Back to All Events

LOAVER + L.T. Fisk


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
LOAVER

LOAVER

LOAVER
När singer-songwritern Linnea Hall startade sitt soloprojekt LOAVER var det i viljan att skapa ett fritt spelrum för att kunna uttrycka alla sina stämningar. Musiken på den kommande skivan är skriven och inspelad i Italien under 2017, i nära samarbete med artister som Giovanni Ferrario (PJ Harvey, John Parish etc.) och improvisatören Emanuele Maniscalco. Låtarna är ett skiftande spektrum av kärlek, hat, drömmar, tvivel, kaos och naivitet. Linnea har tidigare mest hörts i det Malmöbaserade bandet Kluster som i juni 2018 släppte sin första fullängdare, civic.

Facebook
Instagram

L.T. Fisk

L.T. Fisk

L.T. Fisk
L. T. Fisk bor i Arlöv. Sjunger sånger. Släppte albumet "Jag är din mamma" 2017 på Rastlös Förlag. Släppte singeln "O ljuva sken, väldiga tundra" 2018. Och säger:

"När vi säger mörker menar vi brist på kärlek och det som är heligt är för alltid lågt och fult och smutsigt och i oss hälls en flytande kärna av ömhet. Och den sång som aldrig hörs, finns ändå, och denna sång som aldrig hörs, öppnar hela meningen till varför sången måste finnas. Ty endera dagen blir den mänska och det kreatur som aldrig hört denna sång, den perfekta följaren av sång."

Facebook

Klockan 22–03, fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Earlier Event: February 23
Lounge DJ-set: Random Tall Guy