Back to All Events

Klubb Chips For Tea + live Benz


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Benz

Benz

Benz
Ebba Salomonsson växte upp i skivaffären Vaxkupan i Norrköping och har på så sätt alltid haft en nära relation till musik. Under tonåren spelade hon i band och det var inte förrän hon hamnade i Malmö som soloakten började ta form.

Benz blev ett sätt för Salomonsson att bearbeta och reflektera över saker som hade hänt henne och andra i hennes närhet. I hennes musik kombineras smutset från indierocken med det mjuka från folk och singer songwriter genren. Under 2017 gick hon i studion med ett par vänner och spelade in debut EP:n ‘Erazor’ som kommer i början av 2019 på Better Call Rob.

Lyssna på Spotify

CFT Facebook.png

Klubb Chips For Tea spelar indiepop, post-punk, riot grrrl, twee, power pop, sixties, punk, girl-groups och northern soul. Make a cup of tea, put a record on.

På klubb Chips For Tea är känslan är lite som att vara arton, bara ha en enda kompis med bra musiksmak — som du träffat via instagram efter en ömsesidig beundran för perfekta pocherade ägg och randiga tröjor — och gå på indieklubb i nordöstra London efter att ha landat med ett försenat Ryanair och druckit dig full på burk-Gin&Tonic på Terravision-bussen in.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: http://eepurl.com/dvJm71
Podcast: http://www.mixcloud.com/myhairlooksflat
Trött på Facebook? Bokmärk www.indiemalmo.com

Klockan 22–03, fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information läs om.

Earlier Event: February 15
Baby Sage & Faux Fur
Later Event: February 16
I loungen: Glitter & Bitter