Back to All Events

Krossade Hjärtans Klubb


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Den officiella efterfesten till Första och Sista Daten. Efter en scenshow där Malmös mest swipe-erfarna människor berättar om daterna där det absolut inte sa klick, men som de aldrig någonsin kommer att glömma, så kommer vi att bege oss från Babel till Grand Öl & Mat och spela härliga svulstiga ballader.

Men alla är välkomna att stämma in för sång, dans och häng. Oavsett om du är lyckligt eller olyckligt kär eller helt enkelt bara gett upp.

Conrad Luckett och Maria Maunsbach, hjärnorna bakom Första och Sista Daten klickade för första gången för herrans massa år sen i ett nedsläckt kök på en folkhögskola med en box rött där de tillsammans sjöng med till Mauro Scoccos - Till dom Ensamma.

Tillsammans är de Malmös gladaste deppon som mer än gärna delar med sig av det där härligt svulstiga som har med det största av allt att göra - nämligen kärleken.

Det kommer att spelas de stora balladerna och de gömda små vackra örhängena. Kom och sjung med oss. Bjud upp en främling på en spontan tryckare. Ta med din tinderdate eller ditt livs kärlek och ha en otroligt härlig kväll.

Fri entré
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!