Back to All Events

NEVERGREENS – låtar du aldrig hört. Med Svante Lodén och Erik Hjärpe

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Svante Lodén och Erik Hjärpe

Svante Lodén och Erik Hjärpe

Erik Hjärpe (piano) Svante Lodén (sång) är prominenta figurer i Timbuktus ständiga kompband Damn! som stadigt förvaltar sin position som en av Sveriges bästa liveakter. Som inkännande och anspråksfull duo har de ibland kallat sig The Martelli Tapes och då ofta funnit sig själv utseglande i halsbrytande improvisationer. Med ämnen, stickord och intryck skördade från publiken skapar Erik och Svante oskrivna kärleksballader som kantrar in i det absurda, stockholmsk falsettsoul, låtsasitaliensk operett, vrålexentrisk R’n’B och ibland bara en jäkligt halvlyckad låt som aldrig mer kommer att finnas. Duons mer än tjugoåriga gemensamma historia har skapat ett samspel som är få förunnat, och en kommunikation med publiken och på scen som inte liknar något annat.

På Grand Öl & Mat testar de sin idé om att göra en föreställning som helt och hållet bygger på improviserad text och musik. Dyk upp, bidra med en låttitel och dela den skräckblandade glädjen i att inte veta vad nästa ackord eller textrad är.

Fri entré, först till kvarn gällande platser

Datum: 13/2 och 14/2

Tid: 21.00 (giget varar i ca en timme)

Arrangör: Anagram Live

Grand tar endast kort
Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!