Back to All Events

Jag och Ellen


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Jag & Ellen 006 Photo credit Flocken Media

Jag & Ellen 006 Photo credit Flocken Media

Jag och Ellen är en flamboyant käftsmäll. Med ena foten i intensiv indiepop och andra foten i vag galenskap är varje ton en ny upplevelse.

Bandet bildades på 10 kvadratmeter i Tynnered då de vassaste melodierna, mest trallvänliga refrängerna och de mest klockrena rimmen smältes samman för att forma ett sound. Resultatet släpptes och följdes upp av intensiva liveshower och ytterligare magi.

Bakom varje strof finns en tanke, varje ton kärlek och varje taktslag ett mål.

Jag & Ellen har spelat konsekvent i den stad de kallar hem, Göteborg, och de har turnerat med sin självbetitlade EP i Sverige och Norge med mycket väl mottagna liveframträdanden. I somras släppte de en ny EP, JAG MED, vilket de följer upp med konserter i Sverige, Norge och Tyskland till hösten. Grand föräras av ett besök 29/11.

Kom, lyssna, dansa och festa!

Fri entré