Back to All Events

Ceremoni


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Ceremoni Fotograf: Frida Johansson

Ceremoni Fotograf: Frida Johansson


”För den som sörjer Broder Daniel och Kent kanske bandet Ceremoni kan vara en tröst" beskrevs Ceremoni av musikbloggen HYMN som, liksom musikmagasinet GAFFA, snappat upp Ceremonis briljans för melankoliska musikaliska verk.

Ceremoni är ett indieband, ursprungligen från Lund, som har turnerat på klubbar och festivaler i Sverige och Danmark bland annat tillsammans med Vasas Flora och Fauna på Palladium i Malmö, Bar Brooklyn i Stockholm och Mejeriet i Lund. I våras kom det andra albumet "Vi och inga andra", som håller kajalpop-arvet intakt, med popdängor och gråtballader om vartannat. Nu väntar en höstturné som följer upp vårens och sommarens spelningar.

Lyssna på Spotify

Fri entré

På scen ca 22:00