Back to All Events

1999–2019 Adrian Recordings 20 år


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
adrian_20yrs-FB_event_01.png

Grand är sista anhalten av Adrian Recordings stora 20 års firande i Malmö. Tidigare på dagen har det varit festligt på Opopoppa och Babel. På scenen ser vi en samling av band på Adrian som tillsammans kokar ihop en gryta av idel överraskningar, exklusivitet och musik. Mer info meddelas senare.

20 år av musik, ett helt liv. 20 år av David & the Citizens, Laakso, Familjen, This Is Head, MF/MB/, Alice Boman, Andreas Tilliander, Bitch Hawk, Björns vänner, bob hund, Boeoes Kaelstigen, Emil Jensen, Jonas Lundqvist, Need For Speed, Svart katt, The Bear Quartet, The Fine Arts Showcase, Ulf Stureson, VED, YAST… för att nämna några. Adrian Recordings hade inte varit nått utan artisterna. Därför har vi aldrig sett anledning att fira just Adrian Recordings men nu fyller bolaget 20 år och det kan va första och sista gången som vi firar, så låt oss göra det ordentligt.

Biljett till konserterna på Babel ger förtur till efterfesten på Grand.
Endast biljett från Babel gäller 22:00-23:30, fri entré 23:30-midnatt, sedan 100 kr.
LÄS MER OM HELA EVENEMANGET HÄR

Earlier Event: September 14
Klubb Beatmaker