Back to All Events

Releasekonsert: Magda Andersson


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Magda Andersson (foto: Elin Berge)

Magda Andersson (foto: Elin Berge)

Magda Andersson är en artist från Umeå som gör textbaserad pop på svenska, med rötterna i vistraditionen. Hon släpper nu sin fjärde platta "PM: Lossad" och firar det med en landstäckande releaseturné. Första stoppet blir den 4 oktober på Grand Öl & Mat i Malmö.

Om albumet:

Magda Andersson har vuxit som låtskrivare och funnit modet att berätta historierna som inte är så självklara att dela med sig av. Om att ge upp, om att borsta av sig och försöka igen, och om att halka omkring på Umeås blankis med en eld i bröstet. Sånger om toxiska relationer, om att sluta fred, om att gå vidare. Om att springa rätt ut i skogen och gömma sig för världen. Äga sina misstag, be om ursäkt, växa. Sammantaget ett album som inte pallar be om ursäkt längre - som tar plats trots att det är läskigt

På scen cirka 23:00

Fri entré
Grand tar endast kort

Earlier Event: October 4
Lounge-DJ: Krossade Hjärtans Klubb
Later Event: October 4
Hangin’ Out with Random Tall Guy