Back to All Events

Ölgäris 2 år


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Ölgäris 2 år.jpg

Hipp hurra - Ölgäris fyller 2 år!!!

Sveriges största community för ölintresserade kvinnor och ickebinära firar två år med tre dunderkalas. Ett i Stockholm (Lådan), ett i Göteborg (Basque) och ett i Malmö (Grand Öl&Mat). Födelsedagskalasen kommer att flöda med öl, erbjudanden, tävlingar, ballonger och feststämning. Festerna är öppna för alla som tycker att Ölgäris två år borde firas - inte bara kvinnor och ickebinära.

På Grand kommer Ölgäris 2-årskalas att vara en del av efterfesten för Feministisk festival i Malmö!!! Det blir en kväll fylld av power, pepp och Ölgäristårta. För Ölgäris-VIP har vi en särskild del av restaurangen avsatt mellan 17:00 och 19:00.

⭐ VIP ⭐

Är du medlem i Ölgäris förening är du välkommen att få VIP-treatment, GRATIS! Både fullvärdiga medlemmar och stödmedlemmar kan ta del av VIP-treatment och de kommer skilja sig lite från stad till stad. För Malmö-VIP, läs mer och anmäl dig på: https://www.eventbrite.com/e/74084459613. Begränsat antal platser.

Vill du veta mer om Ölgäris? Läs mer på: olgaris.se

Illustrationscred för vår fest går till vår ölgäri Linnea Viola Eriksson , Instagram: @visualsbyviola

Earlier Event: October 11
Bogaloo Kings