Back to All Events

Feministisk Festivals stora avslutningsfest!


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Nu är det dags igen för Malmös (troligtvis) bästa feministiska fest. Vi avslutar hela festivalen med en kväll där det bjuds på musik, speeddating, dans och mycket mer.

Speeddating
Favorit i repris! Efter förra årets succé så kommer speeddatingen återigen väckas till liv. Vill du träffa en ny kompis? En potentiell partner eller eventuellt någon att hångla med under kvällen? Kanske tycker du bara att det är kul att prata med massa nya människor i ca en minut? Välkommen på speeddating!

DSC08650.jpg

NEEDY
NEEDY har både sin själsliga och fysiska bas i Lund och efter ett års musikpaus väljer hon nu att bryta tystnaden och blessa feministisk festival med sina rnb/souliga toner. Hösten 2018 släppte hon sitt debutalbum ”Med alla mina tårar”

Det är svensk r’n’b/soul med inslag av pop & i riktig needy-anda sjunger hon om girlpower, fuckboys, selfdoubt, ångest, enkelt och rakt, som en bitchslap rakt i ansiktet.

Denna fantastiska kväll blir NEEDY uppbackad av sin partner in crime: DJ och producenten Mathilde Bojén som nyligen släppt sin första banger till debutsingel!

”Med alla mina tårar” debut-album

Kvällen till ära blir hon uppbokad

(pressbild: Simon Bendroth)

69475031_387625941947804_9083083703294361600_n.jpg

DJ Suck My Titties
DJ Suck Ma Titties aka Matilda (Mattis) Årestad är en boss ass bitch som älskar att pleasea sin publik och gör det med stolthet! När du inte ser henne DJa 80’s hits, guilty pleasures och RnB Bangers var och varannan helg på Klubb I Wanna Dance With Somebody eller Treat Yo Self på Moriskan i Malmö så står hon på scen och rockar loss med riotgrrrlbandet ARRE! ARRE!. Hon mixar stilar hej vilt, helt utan skam men alltid i takt och med ett enda motto, att alla ska kunna sjunga med!

14642000_202554783507909_8177471230727656857_n.jpg

Boybend
Varför drömma om att bli världsartist när en kan skapa sig ett eget alias som superkänd pojkbandsidol? Boybend är ett drag(king/boy)-pojkband som uppstod i kärleken till pojkband och lek. Deras hits kanske känns igen, men här får vi se och höra dem i ny tappning!

DJ Negritude SWE.jpg

DJ Sarah Negritude
Sarah Nakiito som DJ:ar under artistnamnet DJ Negritude är en multidisciplinär konstnär och modeskapare. Hon är grundaren av det kvinnoseparatistiska konstnärskollektivet Systeria och det kreativa centrumet Betong54 (RIP). Det slutar inte där, hon är även hjärnan bakom det uppmärksammade modemärket Kalunji040.

Med en en förkärlek för Hip Hop, RnB, Funk, Soul, House och ett gungande dansgolv kommer hon spela låtarna du hade glömt att du älskar och nya som du kommer att svettas till. Dansa eller lämna dansgolvet för den som knutit dansskorna för kvällen.

Negritude har besökt klubbar Moriska Paviljongen, Plan B i Malmö, satt stämningen på Vänsterpartiets största arrangemang under året; Vänsterdagarna i Malmö 2017. Efter hennes Pride festival DJ debut i 2017 blev Negritude direkt bekräftad för ett återbesök för den Officiella Pridefesten för Malmö Pride 2018. DJ Negritude börjar även att bli ett bekant namn i Berlins underground klubb- och konstmiljö.

Spelschema kvällen:

22:20-22:50 Speeddating
23:00-23:20 Boybend (klubben)
23:30-00:00 NEEDY (klubben)
00:00-02:00 DJ Sarah Negritude (Stora rummet)
00:00-02:00 DJ Suck My Titties (klubben)

Earlier Event: October 12
Ölgäris 2 år
Later Event: October 15
Klubb Krinolin - Erlendis Quartet