Back to All Events

Live jazz med Jutéus trio med Evelina Nerstrand

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Martin Jutéus trio.jpg

Evelina Nerstrand hänför världen med sitt soloprojekt Evelina Pink och Guds Pengar. Denna afton kliver hon som gäst upp på scenen tillsammans med trion Jutéus / Mandelmann / Häggblom. I detta spännande och unika möte framförs jazzmusikens standardrepertoar men med egenskrivna svenska texter.

Jutéus / Mandelmann / Häggblom är en spännande och utforskande trio som spelar jazzmusik på sitt eget vis. Repertoaren gör avstamp i den amerikanska sångboken, men sträcker sig långt fram till verk av populära artister såsom Bod Dylan, David Bowie, Beatles, Diana Ross och Bob Hund. Tolkningar utav dessa kompositioner ligger sedan till grund för jazziga arrangemang och improvisation.

”Denna trio närmar sig musiken med både nyfikenhet och en bubblande spelglädje. De karakteriserar sig med sin omisskännliga spelstil, och musiken kan beskrivas som lyriskt, naken och vacker, men också med nerv och energi. Med en avsikt att beröra snarare än att briljera visar de också på ett hjärta för sväng och tradition.”

Evelina Nerstrand - Sång
Martin Jutéus - piano
Aaron Mandelmann - bas
Pontus Häggblom - trummor

På scen kl. 21
Fri entré
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.

Earlier Event: January 31
Afterwork med Föräldravrålet i Malmö
Later Event: February 1
LAID