Back to All Events

Klubb BEA. Live: Pelle Hanspers + Yari Blue. DJ's Sanna och Slem


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Äntligen bjuder Klubb Bea åter in till fest!

Årets andra lördag behöver Malmö grym musik och dans framåt småtimmarna. Det blir två fantastiska liveakter som kommer att tala till ditt hjärta och höja stämningen till oanade höjder. Samla alla dina vänner eller kom som du är, på dansgolvet är vi alla tillsammans <3

Tider på scen:
ca. 22.30 Yari Blue
ca. 23.30 Pelle Hanspers

Pelle Hanspers

Pelle Hanspers

Pelle Hanspers
Malmösångaren som en gång bodde i Stockholm men som de aldrig kommer få tillbaka. Hörde du låten Vår från debutalbumet Tumla med video inspelat på en halvfärdig Triangelstation en tisdag i april, släpper ni inte heller varandra. Pelle Hanspers 2019 gör oss INTE besvikna. Soundet har blivit råare och mindre tillrättalagt men melodierna och ärligheten är kvar.Pelle Hanspers låtar hittar hem med texter som är på riktigt, rösten som gör att vi förstår och ett ackompagnemang som denna kväll rör sig mellan lågmält akustiskt till späckat episkt.

På scen:
Kristoffer Rostedt, Johanna Tham, Daniel Hanson Cederskär, Erik Strandh, Sanna Martin, Pelle Hanspers

Yari Blue

Yari Blue

Yari Blue
Artisten och Producenten Yari Blue växte upp i Stockholm och i Dhaka( Bangladesh). I våras var hon i LA för att skriva med olika producenter och är nu tillbaka i Malmö för att gå Spinneriets folkhögskola och jobba med komamnde släpp. Våren kommer innebära mycket nytt material som släpper oss ett steg nämre Yari. Hennes stil är dokumentär och en blandning av elektronisk och akustisk. På Klubb Bea den gör hon en exclusiv spelning för oss på Grand.

”With one of the most soulful & smooth voices of this country, poetry-like writing style and a great ear for interesting sounds & textures Yari Blue has a amazing approach on how to make music that feels genuine, nostalgic but in the same time futuristic. ” - So&Such, 2018

Sanna och Slem

Sanna och Slem

DJ-duon Sanna och Slem älskar bra låtar och kommer bjuda på drömmig pop, urban contemporery och electronica från nu och då. Med sin energi, kärlek och sina spellistor kommer de locka fram moves som du inte visste att du hade. Deras ledord: "Älska musik" och "Fest!".

Fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Later Event: January 15
Quiz med Quizmaster Dallas