Back to All Events

The Courettes, Thee Gravemen, Too Much och Ode To Joy Allstars!


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Denna afton går under devisen Garage och Fuzzfest. För att kicka igång denna högoktaniga afton välkomnar vi den albumaktuella Garage/Fuzzduon The Courettes. Det blir en skön dynamisk hybrid av genren: Tänk Detroit Cobras möter Link Wray. Samtidigt har vi utan dubier lurat tillbaks Thee Gravemen för en sedvanlig voodooexorcism, rock’n’roll samt fuzziga gitarrer. Efter konserten spisar Marcus och Krister dansanta kioskvältar-grooves från 60-70 talet.

The Courettes (photo by Jakob Hansen)

The Courettes (photo by Jakob Hansen)

Live: The Courettes
WHAAAAUW! The Courettes är sensationduon från från Brasilien och Danmark! Det är vildt! Det är dynamiskt! Det är Rock’n’Roll och Fuzz! Dom är tillbaka med ett nytt album, "We Are Courettes"! Och det kommer bli en bomb!!! 

The Courettes’ new album sees a smooth sideways shift from the garage rock n roll of their previous releases. They’re channelling the essence of some of the great classic Spector girl groups - The Ronettes and The Crystals—but with the avalanche guitar sound of Link Wray. Given the right exposure—Tarantino would love them—and with their usual eye-catching graphics - they could easily tap into that vacuum left by The Detroit Cobras and The White Stripes. Early contender for album of the year for me!” by Marc Mcstea (Louder Than War, UK)

Thee Gravemen

Thee Gravemen


Live: Thee Gravemen
”Raw, wild, horrific, and tons of fun” is the best way to describe this two man horror-trash band from southern Sweden. These two English guys aren't interested in pop fame or hit records. Like voodoo witchdoctors hunting for prey to turn into zombies, Thee Gravemen stalk the stage, spinning lurid tales of the human predilection for sin and man's capacity for inflicting suffering on his fellow man, all done with fearsome fuzz-busting guitars and crushing, bone-shaking drumming to a sleazy Fall-like rockabilly beat. In these sombre and self-conscious times it is right now that such primitive, unbridled sounds are absolutely and utterly necessary.

DJ’s i loungen och inne I klubben:

Too Much
Marcus och Krister. Kom och dansa till bortglömda vinylsinglar, noga utvalda efter ett par decennier av samlande på det mest galna och groovy som släpptes på 60- och 70-talet.

Martin Axen & Jepson som bjuder upp till glädje och dans. Med rock’n’soul, funky beats, ballroom glam och glitz’n’blitz.

Badhuspojkarna Anders & Jörgen kör bluesrökare, whiskeydränkt rock & swing samt 60-tals smuts från garaget. Och som grädde på det indolenta moset serveras även surf och eklektisk voodoosoul.

Fri entré till kl. 00:00, sedan 100kr inklusive garderob.
Grand Öl & Mat tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: September 28
Too Cute To Puke
Later Event: October 3
Poetry Slam: Gästartist Klara Berg