Back to All Events

Nordic Nights Friday: No Suits In Miami, Dansa, Fastän, Blue Nordic, Cinemania


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Nordic Nights

Nordic Nights

Nordisk Panorama Filmfestival bjuder in till två Nordic Nights tillsammans med våra vänner på Grand Öl & Mat. Dansa loss till nordisk musik med DJs och band som kommer få golvet att skaka. Möt människor från världens alla hörn som tillsammans skapar den unika stämning som Nordisk Panorama Filmfestival ger.

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.

Blue Nordic

Blue Nordic

Jutéus / Andersdotter / Pollak sätter under kvällen ”Blue Nordic” fart på hösten och blåser liv i det nordiska vemodet.

Tolkningar av Nordiska trubadurer och artister genom tiderna, och med jazz och improvisation som språngbräda inbjuds lyssnaren att följa med trion ut på de snirkliga Nordiska stigarna. Vägar fyllda av fart och sväng, toppar och dalar med spännande utmaningar där vad som helst kan hända.
 
Martin Jutéus – piano
Andreas Pollak – trummor
Stina Andersdotter - bas

No Suits In Miami

No Suits In Miami

No Suits In Miami är ett snabbt växande indieband från Lund. Bara under våren 2018 har bandet släppt singeln "Plain Sight" via Repulsiv (Junodef, Ceremoni, Del III), varit med i både Per Sinding-Larsens lista över topp 20 bästa låtarna v.16 och i Spotifys egna spellista "Fresh Finds: Six Strings", uppmärksammats i flera stora musiktidsskrifter och spelats flitigt i internationell radio.
No Suits In Miami är ett band vars musik är som en förvirrad tonåring som inte kan bestämma sig om hen ska vara emo eller popsnöre. Stela mellansnack och indiedängor utlovas.

Dansa, Fastän

Dansa, Fastän

Klubb Dansa, Fastän. Klubbkvällen vi alla har längtat efter är här! Fanny Laurin sätter sin prägel på dansgolvet och kvällen tillägnas alla de låtar som man alltid vill dansa till mest. Det utlovas indie och pop från hela Norden, där ni får räkna med det bästa av Robyn, MØ och Röyksopp. Till sin hjälp har Fanny även bjudit in KOMIGENLENA, något vi lovar att ni inte vill missa. Vi ses där!

Cinemania tänder midnattssolen i loungen och tar er med på en sinnesutvidgande resa bland filmmusik, bittersöt jazz, gonzodelica, finskt svårmod och danskt hygge

ENGLISH
Nordic Nights join forces with our friends at Grand Öl & Mat to bring you two nights with a Nordic flavour during the Nordisk Panorama festival weekend. The club and restaurant will be filled with Nordic music, DJs and artists to give you the opportunity to hit the dance floor, grab a drink and give that extra party dimension to your festival experience. 

Free entrance before midnight.
After midnight, SEK 100 or free with accreditation (subject to availability)

- Live:Blue Nordic Jazz
- Live: No Suits In Miami - Indie emo punk
- Club: Dansa, Fastän - pop hits

Nordisk panorama festival.jpg

Nordisk Panorama Film Festival 20–25 september 2018

Nordisk Panorama kommer under sex dagar få Malmö att bubbla av filmfestivalskänslor och erbjuda något för alla filmälskare. Regissörer och filmskapare från de nordiska länderna kommer att befinna sig på plats i Malmö under festivalen och medverka i frågestunder (Q&A:s) i anslutning till visningar av deras respektive filmer. Förutom mängder av filmvisningar blir det även seminarier, samtal och fester för både allmänheten och för närmare 900 tillresta deltagare från kort- och dokumentärfilmsbranschen.

Nordisk Panorama Film Festival 20–25 September 2018

From the 20th to the 25th of September Malmö will be buzzing from the spirit of the most incredible film festival for Nordic documentaries and short fiction films. The six-day programme contains a wide range of screened films mixed with numerous seminars, talks, exhibitions, pitches, meetings and parties taking place all over Malmö. The festival venues are filled with screenings and narratives from all over the world. Directors and filmmakers are present in Malmö during the festival to participate in Q&A-sessions in and after the screening of their films. And lots of registered delegates from the documentary and short film industry are mixed with a curious local audience interested in documentaries, short films and filmmaking. The 29th Nordisk Panorama Film Festival will be a blast!