Back to All Events

Grand Cocktail Club med Rebecka Larsdotter


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Grand_Höst-2017.jpg

New York, Chicago, Paris och Stockholm. Städer där man på 50- och 60-talet i gott sällskap kunde samtala och avnjuta sin cocktail i vackra avslappnade miljöer, allt till levande toner av samtidens musik.

Med Grand Cocktail Club omfamnar vi 50 och 60-talets mustiga klubbatmosfär i Malmös egna takvåning Grand.

Kom iklädd aftonklänning, kostym, blåjeans eller precis som du själv vill. En trevlig kväll vare sig du vill lyssna till Uptown Jazz Combos tidstypiska livejazz och spännande gästartister, eller bara vill samtala och umgås med dina vänner över en av Grands goda cocktails!

Höstens gäster

Rebecka Larsdotter

Rebecka Larsdotter

20/9 Rebecka Larsdotter
Äntligen är det dags för säsongspremiär av Malmös skönaste jazzhäng!! Vi sparar inte på krutet utan bjuder in skönsjungande Rebecka Larsdotter som gäst denna afton! Rebecka har varit verksam i USA och främst New York där hon jobbade med några av jazzscenens främsta musiker. Kom och njut av jazz och grands sköna atmosfär!

4/10 Bells Fall Silent
18/10 Nadin al Khalidi
1/11 Madde Frey
15/11 Teresa Pozgaj
29/11 Hanna Söderqvist
13/12 Julspecial

Livemusik med:
Uptown Jazz Combo + kvällens gäst
Mattias Carlson – Saxofon
Robert Tjäderkvist – Piano
Kristian Rimshult – Bas
Andreas Baw – Trummor

Fri entré!

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord. Grand tar endast kort.

Med stöd av Musik i Syd.