Back to All Events

Klubb Beatmaker


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
DJ Undertaker & Morticia

DJ Undertaker & Morticia

DJ Undertaker & Morticia, a k a Martin Kubista och Louise Ercolino, levererar berusande beats till dansgolvet, från saftig 60-talssoul till rå rhythm’n’blues, grymma girl-groups och en nypa rock'n'roll. Allt på noggrant utvalda vinylsinglar. 

Dj-paret Louise Ercolino & Martin Kubista, a k a dj Morticia & Undertaker syns var och varannan helg på klubbar och barer på båda sidor Öresund, antingen på Malmös stoltheter Grand och Far i hatten eller på kultbarerna Mesteren og laerlingen, Brass Monkey och Dispensary i Köpenhamn. Eller på klubbar och festivaler i London, Berlin, Florens, Rom, Stockholm och New York.

Till invigningshelgen utlovas en grandios specialmix på vinyl av soul, funk, garage, beat, girl groups, rocknroll, latin och andra killer tunes från 50- 60- och 70-talet.

Fri entré till kl. 00:00, sedan 100kr inklusive garderob.
Grand Öl & Mat tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!