Back to All Events

Höstpremiär och invigning av Grands nya bar!


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Swing Quintette Du Malmö

Swing Quintette Du Malmö

Äntligen är det dags att slå upp portarna till Grand igen! Fredagen 14 september är det premiär för ett Grand i delvis ny skepnad.

Våra två barer i restaurangen har blivit till en stor, rund bar i mitten. En central och mingelvänlig plats att mötas på. Ett nytt Grand helt enkelt!

FREDAG
Vi firar från 17:00 med premiärmingel och riktigt glada priser fram till 22:00. Matsalen står även den öppen från 17:00 med ny meny. Boka bord!

Lillan & Frallan

Lillan & Frallan

Hen-Ingvarz

Hen-Ingvarz

Kvällen fortsätter med fest, swingjazz med Swing Quintette Du Malmö och Lillan & Frallan vid skivspelarna i restaurangen hela vägen fram till 03:00.

Lillan & Frallan kommer att köra det bästa från 20-talet till 50-talet, och blanda vilt mellan blues, swing, jazz, soul, rock 'n' roll och pop. Resan går från rökiga jazzbarer, via svettiga swinghak till den friska havsbrisen vid Amalfikusten och tillbaka igen. 

På balkongen spelar Fabian och Daniel småskivor.

I klubben huserar Martin, DJ Paisley och Daniel från 22:00 med dansglädje, lycka och energi in på småtimmarna. Live på scen: Hen-Ingvarz. Sveriges fetaste indie-dansband bestående av sju mogna ladies bjuder danskaos när de intar Malmöscenen för första gången. Våra favoriter Remember Love håller sen igång festen med dansglädje, lycka och energi in på småtimmarna.

Fri entré till 00:00! Sedan 100kr inkl garderob.

DJ Paisley.jpg

LÖRDAG
Lördag 15 september öppnar vi med restaurang och bar 17:00 och sedan fortsatta festligheter senare på kvällen.

Restaurangen bjuder på exotica, calypso, gammal blues och udda sväng med Tiki Pete.
Maeds Dominos äntrar vår nya scen med sin extatiska surfbonanza. Den ultimata musiken att stampa takten till med en cocktail i handen

Maeds Dominos

Maeds Dominos

I klubben bjuder Joel Andersson med storband och gäster upp till: Den Första Valsen - En svensk hyllning till The Band
Räkna med en magisk kväll när ett av musikhistorens mest udda band hyllas.

DJ Undertaker & Morticia

DJ Undertaker & Morticia

Därefter tar Klubb Beatmaker över och håller dansen och festen igång till 03:00. Räkna med soul, girlgroups, rock’n’roll och berusande dansanta beats. DJ-paret Louise Ercolino & Martin Kubista, aka DJ Morticia & Undertaker syns var och varannan helg på klubbar och barer på båda sidor Öresund, antingen på Malmös stoltheter Grand och Far i Hatten eller på kultbarerna Mesteren og Laerlingen, Brass Monkey och Dispensary i Köpenhamn. Eller på klubbar och festivaler i London, Berlin, Florens, Rom, Stockholm och New York. Till invigningshelgen utlovas en grandios specialmix på vinyl av soul, funk, garage, beat, girl groups, rock’n’roll, latin och andra killer tunes från 50- 60- och 70-talet.

Fri entré till 00:00, sedan 100kr ink garderob.

SÖNDAG
Brunchpremiär på Grand! 11:00–15:00
Boka bord

Lunchpremiär: 19 september