Back to All Events

Live: Holy Now (GBG) + Kluster. Klubb Remember Love


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Holy Now

Holy Now

Holy Now
Den 10 januari släpper Holy Now nya singeln 'Feel It All' via Lazy Octopus Records. Låten är hämtad från det kommande debutalbum som släpps under våren 2018. "Feel It All" är en rättfram, melodiös och alldeles underbar pärla i klassisk tappning. Som med tidigare material både förvaltar och förnyar Holy Now en indiepop byggd kring medryckande melodier och upprivande texter. Låten handlar om en ovilja att växa upp och stanna av. Den heter "Feel It All" och den handlar liksom om det, att vilja känna precis allt.

Holy Now debuterade 2016 och har genom EP-skivorna "Sorry I Messed Up" och "Please Call Me Back" snabbt etablerat sig som ett av de mer lovande banden på den välmående svenska popscenen. Med hyllningar från bla DIY, The 405, Festivalrykten och Nöjesguiden samt spelningar på allt från Umeå Open, Uddevalla Solid Sound och Pustervik till slutsålda klubbar i London har bandet skapat sig en stark skara följare, som genom det stundande albumsläppet har alla chanser att ytterligare växa. 

Kluster

Kluster

Kluster bildades i Malmö 2014 av fyra vänner och en virtuell trummis. De blev snabbt fem vänner och har sedan dess spelat ett flertal gånger i Malmö, Berlin och Köpenhamn samt supportat Frankie Cosmos och Nicole Sabouné. Den 28 februari gör man sitt första officiella släpp då singeln Over My Head ges ut via Rama Lama Records, den första av raden material inspelat på Tambourine Studios som är att vänta under våren. 

Klusters lekfulla värld rör sig fritt i influenser från allt från pop, punk, noise, lo-fi, indie till jazz. Låtarna behandlar ofta en inre kluvenhet vilket speglas i låtens snabba vändningar där det samspelta bandet växlar mellan melodiöst och dissonant, komplext och enkelt, på ett säreget sätt som får Kluster att sticka ut.

Foto: Elakkanin

Foto: Elakkanin

I klubben: Remember Love handlar om att förmedla dansglädje, lycka och energi. Kom och ladda upp kärlekens batterier. Vi bjuder på våra favoritlåtar och hoppas att du blir kär i dem med.

Ni känner Alice från Indiegympan Heartbeats, The Clitts, Ryska Posten och tusen saker till. Ola är redaktör för musikmagasinet HYMN, har tidigare haft både funk- och proggklubbar på Debaser men anser sig vara väldigt allround som DJ. Räkna med en galen blandning av gammal soul, funk, disco, girlgroups och nyare bangers av olika slag. Den gemensamma nämnaren är att låtarna är bra på riktigt, går att dansa till och levereras med stil och smak.

Några av våra favoritband: Hidden Cameras, Prince, Alvvays, Belle and Sebastian, Martha and The Vandellas, The Shangri-Las, Stevie Wonder, Camera Obscura, Chic, Sly and the Family Stone, France Gall, Buzzcocks, MFSB, Saint Etienne och The KLF.

Dance or die!

HANSELSPC.jpg

I loungen: Dj Hansel och Frankie spelar elektronisk dansmusik från 70 till 80-talet. Allt mellan snuskig vocoder-funk, hiphop, disco, new wave, Italo och soul/rnb.
Vi blandar hits med obskyra undergroundklassisker utan skam och vill att ni släpper alla hämningar och kommer och dansar non-stop med oss i loungen!

Fredag 4 maj, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!