Back to All Events

Live: Spader Kung. Klubb: B’DUM B’DUM - Siouxsie Sioux Birthday Party. Lounge-DJ: Team MaTa


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Spader Kung

Spader Kung

Spader Kung är bandet alla borde känna till. Det är argt, det är rått och det är jävligt bra. De har gjort sig kända som Malmös ledsnaste punkband och genom sin musik talar de till din djupaste förtvivlan och ilska. Ur ett högljutt mörker ger de en röst till din bästa fylla och samhällets förfall.

Siouxsie Sioux & Robert Smith

Siouxsie Sioux & Robert Smith

Klubb B’DUM B’DUM firar gothens drottning och queen of the Bromley contingent, Siouxsie Sioux som fyller 61 år med punk, synth, goth och post-punk och Siouxsie Sioux And The Banshees-relaterad musik. Dresscode för den som vill: “obviously an original ’77 punk look!”

På klubb B’DUM B’DUM är känslan är lite som att vara arton, bara ha en enda kompis med bra musiksmak — som du träffat via instagram efter en ömsesidig beundran för perfekta pocherade ägg och randiga tröjor — och gå på indieklubb i nordöstra London efter att ha landat med ett försenat Ryanair och druckit dig full på burk-Gin&Tonic på Terravision-bussen in.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: http://eepurl.com/bIqKqX
Podcast: http://www.soundcloud.com/myhairlooksflat
Trött på Facebook? Bokmärk www.indiemalmo.com

I loungen: Thea och Emma möttes för första gången i en svettig festlokal. Utan att veta något om varandra bestämde de sig för att börja spela tillsammans och blev Team MaTa. Team MaTa är ett lära känna varann-experiment. 

Team MaTa är Malmös nyfödda colorcoord-duo som levererar tunga mixar av hip hop/RnB/elektroniskt och classics med sitt främsta fokus på att lyfta kvinnliga artister och att med hjälp av den tyngsta basen skapa en ännu tyngre stämning vart de än spelar. 

Klockan 22–03, fri entré före kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information läs om.