Back to All Events

Klubb BEA. Live: FEWS, Lick Your Wounds + MLI


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Succén är tillbaka - Klubb BEA bjuder in till fest!
Vad passar bättre en afton i maj än grym musik och dans framåt småtimmarna?! Det blir tre fantastiska liveakter, officiell releasefest, och såklart även danceoke denna kväll. Så kom i tid, det kommer att bli trångt! Samla alla dina vänner eller kom som du är, på dansgolvet är vi alla tillsammans <3

 FEWS

FEWS

FEWS
Mycket har hänt de senaste två åren sedan Malmös mörkaste adopterade söner släppte sitt
debutalbum “Means” och gjorde internationell succé med singeln “The Zoo”. FEWS utvecklade ett formidabelt rykte som liveband vilket ledde till att de blev inbjudna av Pixies som support på deras Europaturné 2016, och igen 2017. På denna exklusiva spelning på Grand kommer FEWS att premiärspela flera nya låtar i deras unika explosiva noise-popstil. “Pure early-70s Detroit meets early-70s Düsseldorf” - Guardian

 Lick Your Wounds

Lick Your Wounds

Lick Your Wounds
Lick Your Wounds är Malmöduon som levererar dramatisk elektropop fylld av ocensurerade känslor utan skam (eller kanske lite skam förresten..). Elektroniska beats blandas upp med stämsång och gitarriff i skruvade men allsångsvänliga melodier. På samma gång kaxigt och skört. Spelningen på Grand blir den officiella releasefesten för deras debut EP: “You made me so...”. Lick Your Wounds är Emelie Ekberg och Sanna Martin.
 

 MLI

MLI


MLI
MLI gör elektronisk musik som är rå och gullig. Låtarna handlar om sånt man tänker på i en
lägenhet på Sorgenfri och låter lite som Blümchen fast med lite lägre bpm och mera
sårbarhet.
 

BEA.jpg

DJ BEA spelar drömmig pop och dansant electronica blandat med Middle Eastern indie och urban contemporary.

Lounge-DJ: Thea Mix och Adolfska spelar disco, halleluljagospel och svart magi från framtiden.

Lördag 19 maj, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!