Back to All Events

Ode To Joy presenterar Stereo Explosion, Hampus Carlsson & Fredbergs Orkester


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Denna afton går under devisen fest. För att kicka igång kvällen, samt att klubben består av delar från detta band, kommer Stereo Explosion köra en liten teaser inför deras aktuella album ”Made of music”. Senare återser vi den skivaktuella konfetti och glitterkungen Hampus Carlsson som kommer lära oss dansa som om det inte fanns nån morgondag. Och sist men inte minst välkomnar vi Fredbergs orkester i loungen för jazz och allsköns groove.

Hampus Carlsson

Hampus Carlsson

▶ Live: Hampus Carlsson
Det är med värme i sinnet vi återigen välkomnar ”popens påfågel” Hampus Carlsson. Ni som såg honom förra gången på Grand, vet vilken jädrans fest det blir
Den 27e April släpps Hampus debutalbum "Är det det här som är livet". Förvänta er sjuka mängder konfetti, glitter och ofrivillig allsång!


 


Stereo Explosion

Stereo Explosion

▶ Live: Stereo Explosion
Stereo Explosion bildades i Malmö av Jens Andersson, Martin Axén och Jepson i slutet av 90-talet. Jepson och Martin var då parallellt även medlemmar i gruppen The Ark. Hösten 2014, tre år efter att The Ark lades ner, blåste det nytt liv i Stereo Explosion igen. 2016 släpptes singeln "A better place", en låt som spelats flitigt på radio samt hyllats av bloggare världen över. "A better place" följdes sedan upp av en remix-EP och i fjol kom även singeln "Outta here". Nu är det dags för bandet att ladda inför debutalbumet ”Made Of Music". Nya singeln Good News har mastrats av legenden Greg Calbi på Sterling NY. Han har mastrat klassiker som Lou Reeds "Berlin", Bowies "Young Americans" och "Low", Springsteens "Born to run"


Fredbergs Orkester

Fredbergs Orkester

▶ Live i loungen: Fredbergs Orkester
Fredbergs Orkester är en jazzkvintett som bildades hösten 2012. Medlemmarna i bandet har bedrivit studier inom jazz på olika skolor i landet bl.a. St Sigfrids folkhögskola, Skurups folkhögskola och Musikhögskolan i Malmö. Dom river i väg en kavalkad från det purfärska albumet ”Stora Steg”.

DJ’s i loungen och inne i klubben:

▶ Ode to joy allstars
Mer info kommer.

▶ Martin Axen & Jepson som bjuder upp till glädje och dans. Med rock ’n’ soul, funky beats, ballroom glam och glitz'n blitz.

▶ Badhuspojkarna Anders & Jörgen kör bluesrökare, whiskeydränkt rock & swing samt 60-tals smuts från garaget. Och som grädde på det indolenta moset serveras även surf och eklektisk voodoosoul.

Susanna Theander

Susanna Theander

▶ Susanna Theander
I funkens, punkens och den heliga discons namn kidnappar Susanna Theander från Din mamma & mannen åter igen Grand-pianots skivspelare, utrustad med dagens och 1900-talets starkaste musikaliska argument för framåtrörelse, hedonism och internationalism. Den ljudtornado som då eskalerar bygger på tron att all bra musik hänger ihop och att alla människor får luft av melodier, rytmer, dynamik och kaos. Men framförallt på att Din mamma älskar att se folk dansa. Välkommen till hennes golv.

Lördag 5 maj, 22–03
Fri entré före kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr inklusive garderob

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.